Workshopok a Trillázsban

Aktuális workshopjaink

képviselő fánk, profiterol, choux -
mindent az égetett tésztákról

Tervben lévő workshopjaink

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban amatőr és hobbi cukrászoknak, mivel a tanfolyam nem igényel semmilyen előképzettséget.

Soha életedben nem készítettél még sem tortát sem linzert? Semmi baj, itt szuper hangulatban elsajátíthatod az alapokat, amelyekkel később magabiztosan elvarázsolhatod párodat, családodat, barátaidat.

Miért minket válassz?

Számunkra fontos, hogy a résztvevők később otthon, a saját konyhájukban is gond nélkül el tudják készíteni a tanult recepteket, alkalmazni tudják az új technikákat. 

Minden receptet, praktikát, trükköt megosztunk a résztvevőkel, workshopjainkon mindent alaposan átbeszélünk, de ha mégis kérdésed merülne fel a későbbiekben, keress miket bátran és örömmel segítünk amiben csak tudunk. 

Hol vagyunk?

Trillázs Grand Sütiműhely

A jelentkezés menete

Amennyiben úgy döntöttél, hogy szeretnél részt venni valamelyik workshopon, kattints a workshopra, válaszd ki a számodra megfelelőt a lehetséges időpontjaink közül, kattints a kiválasztott dátumra és vásárold meg a részvételedet bankkártyás fizetéssel vagy átutalással. A sikeres vásárlást követően visszaigazoló e-mailt kapsz majd. Ezt kérlek hozd magaddal a workshopra, akár kinyomtatva, akár a telefonodon. 

Egy workshop megrendezéséhez minimum három fő részvétele szükséges, így amennyiben valamiért úgy alakulna, hogy nem jött össze a minimális létszám, felvesszük veled a kapcsolatot egy új időpont egyeztetése céljából.

A workshopjainkon fényképek és rövid videók készülnek, melyeket marketing célra használhatunk fel.