Bonbon készítés

Mi vár Rád, ha eljössz hozzánk?

Emellett jó hangulattal, édes és sós harapnivalókkal,  házi szörpökkel, teával, kávéval várunk Benneteket!

Tudtad, hogy a csokoládé igazi superfood? A bonbon készítés egy nagyon kreatív és szórakoztató tevékenység, ahol sokrétű tudást szerezhettek! Ha a egyszer kipróbáljátok, utána biztos nincs megállás!

Kézzel készült karácsonyi ajándékot adnál? Itt a helyed, hiszen nem csak a tudással, de sok-sok hazavihető bonbonnal térhetsz haza, és a tanfolyamon akár a szükséges eszközöket is megvásárolhatod az otthoni bonbon készítéshez.

A tanfolyam időtartama 2,5-3 óra.

Milyen Bonbonok készülhetnek a tanfolyamon?

Gyere el és készíts szuper karácsonyi ajándékot sajátkezűleg!

Időpontok

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban amatőr és hobbi cukrászoknak, mivel a tanfolyam nem igényel semmilyen előképzettséget.

A tanfolyam ára

22 500 Ft /fő

Délutáni programjaink mellé válassz bor és pálinka csomagot 3900 Ft-ért, több féle borral, valamint házi gyümölcs pálinkával.

A csomagot a kosár menüben tudod majd hozzáadni a rendelésedhez.

A tanfolyam helyszíne

Trillázs Grand Sütiműhely

Amennyiben úgy döntöttél, hogy szeretnél részt venni a workshopon, válaszd ki a számodra megfelelőt a lehetséges időpontjaink közül, kattints a kiválasztott dátumra és vásárold meg a részvételedet bankkártyás fizetéssel vagy átutalással. A sikeres vásárlást követően visszaigazoló e-mailt kapsz majd. Ezt kérlek hozd magaddal a workshopra, akár kinyomtatva, akár a telefonodon. 

Egy workshop megrendezéséhez minimum három fő részvétele szükséges, így amennyiben valamiért úgy alakulna, hogy nem jött össze a minimális létszám, felvesszük veled a kapcsolatot egy új időpont egyeztetése céljából.

Foglalható időpontok